Decorativa

Danmarks måske førende
indenfor vandsikring af flade tage og parkeringskældre

Som Nordeuropas største Triflex-entrepernør, kan vi med vores OS10-system vandsikringer af alle typer overflader, herunder reparation og forbyggelser af betonskader med revner på over 2 millimeter.

Vores innovative membran-teknologi gør, at vi kan vandsikre overflader, uden at skulle fjerne det allerede eksisterende beton eller asfaltslag, hvilket både er godt for miljøet samt en mere økonomisk fordelagtig løsning.

Vidste du at?

Decorativa donerer hver år
Betydelige beløb til velgørenhed

Vi vandsikrer
Når de andre giver op

Hvis man overhovedet kan kaldes p-hus-entusiast, så passer det på os. Vi har specialiseret os i at indrette og renovere parkeringshuse igennem mere end 20 år. Virksomheden blev stiftet i 2002, og har siden renoveret/nybygget mere end 100 parkeringshuse med over 300.000 m2.

Det er denne disciplin, der har ført virksomheden ind på markedet for parkeringshuse, hvor virksomheden virkelig mener at have en mission.

Op til 15 års garanti

Innovativ teknologi

Som vist på illustrationen, kan vi med vores teknologi, meget ofte vandsikre overflader uden at skulle fjerne eksisterende underlag. Vores patenterede membraner ligger som lag ovenpå eksisterende fundament. Denne løsning er mere økonomisk rentabel, men også bedre for miljøet.

Ring nu - +45 71 99 28 08