Løsninger med 10 års garanti

Vandtætning af
alle belægninger

Ved alle typer byggeri er der brug for en overflade der er vandtæt og sikret imod nedsivning af vand. Vi udarbejder alle former for totalløsninger i forbindelse med vandtætning. Derfor giver vi også 10 års garanti for vandtæthed.

Tag kontakt til os hvis du har brug for vandtætning og vandsikring af overflader i parkeringshuse, tage, fundamenter, erhvervsbyggeri, altaner, kælderrum, baggårde, butikker og meget andet.

I forbindelse med vores arbejde med vandtætning i parkeringshuse, sørger vi for at parkeringshuset forbliver åbent og det giver så få gener for de besøgende som overhovedet muligt.

Triflex Waterproofing Membrane System benyttes ofte til vores projektor. Den har en revneoverbyggende effekt op til 2 mm og er OS 10 certificeret.

  • Hurtig inde – hurtigt ude
  • Åbent, mens der arbejdes
  • Op til 10 års garanti for vandtæthed
  • Triflex Waterproofing Membrane System benyttes ofte
  • Revneoverbyggende effekt op til 2 mm og er OS 10 certificeret.

Her ses eksempler på
Aquarender, søjler, afløb og riste

(Klik på billedet for at forstørre)

Danmarks måske førende indenfor
vandsikring af overflader

Med mere end 300.000 kvm lagte overflader, af løsninger der holder mere end 10 år.

Sikring af
Horisontale & vertikale betonflader

Lunker
er en risiko

Vi lægger stor vægt på forarbejde, som bl.a. består i udjævning af lunker. Lunker kan indeholde meget vand og derfor være til stor gene og fare for brugerne.

Ny belægning med lang holdbarhed

Vores belægning kan udlægges på stort alle former for underlag. Såsom på asfalt støbeasfalt, densiphalt og selvfølgelig på de fleste cementbaserede produkter.

Vi udlægger acryl, epoxy og polyurethan. Vi leverer garanti for vedhæftning. Spar penge ved hurtig renovering. Vi udlægger med hurtighærdende produkter, og dermed kan et p-hus holdes åbent under renoveringen.

Danmarks måske førende indenfor
vandsikring af overflader

Med mere end 300.000 kvm lagte overflader, af løsninger der holder mere end 10 år.

Her har vi fikset
utæt tagpap

  • I belægninger ses utætheder generelt nemt i form af revner og afskalninger

  • I belægninger, som er udlagt oven på beton, vil betonen typisk være skadet netop her.

  • I asfalt er utætheder meget svære at fastslå, da en revne et pågældende sted ikke nødvendigvis angiver det sårbare sted.

Problematikker & løsninger

Vi ser mange parkeringshuse / parkeringsdæk / ramper, hvor vandindtrængning er problematisk for bygningen og dens brugere.
Derfor lægger vi et stort arbejde i at vandsikre / vandtætne et parkeringsareal, inden belægningen-membranen lægges på. Vi har øje for alle bygningens detaljer.
Hvis ikke en bygnings detaljer er vandsikret, såsom eksempelvis afløb, riste, aquarender og søjler, udgør dette i realiteten en potentiel risiko for vandindtrængning / vandskade.

(Klik på billedet for at forstørre)

Hvordan ser et projekt ud?

Projekt
Opstart og rapportering

Det typiske entrepriseforløb starter med en rapport over p-husets tilstand. Derefter udarbejdes forslag med løsningsmuligheder baseret på rapporten. Forslaget indeholder også design- og optimeringsforslag. Der afsluttes med en garanti, drift- og vedligeholdsplan, serviceaftale samt aflevering af ks-materiale. Der kan indbygges en 10 års garanti.

Kontakt os gerne for et besigtigelsesbesøg. Danmarks førende vandtætningsspecialist med arbejde udført for boligselskaber, offentlige bygninger, private bygherre og mere end 300.000 m2 overflader i mere end 100 parkeringshuse, ramper mm.

Ring nu - +45 71 99 28 08