Sammen kan vi gøre
verden til et bedre sted

Decorativa donerer hvert år betydelige pengebeløb til en lang række velgørende projekter. Læs mere herom nedenfor: 

Be Free – Nørrebro

Be Free, er en organisation for unge fra 15-25, hvis primære formål er at vejlede/støtte unge mennesker, som enten er kommet skævt ind på livet, eller som ikke har nogen ”voksne” at søge hjælp og vejledning hos.

Desuden planlægges der aktiviteter, som disse unge mennesker kan deltage i, eksempelvis Street Dance, bagning, spilleeftermiddage og aftner. Helt konkret har Decorativa støttet med et betydeligt økonomisk beløb, som har gjort det muligt at etablere en basketball bane i Musicon (Roskilde) – Og ligeledes økonomisk støtte som har gjort det muligt at ombygge en tidligere scenevogn fra Roskilde Festival, til et tiny house, indrettet med et sofahjørne på hems og med et stort (samtale-)bord i stueplan.

Dette tiny house har fast holdeplads på Den Røde Plads, Nørrebro. Den besøges dagligt af mange, og hele projektet er hilst meget velkommen på Nørrebro.
Be Free´s stifter er Dina Lindgreen. Hun samarbejder med politikere, institutioner, kirker mm.

Konkret støtter Decorativa;
Betydeligt økonomisk beløb til en basketball bane i Musicon (Roskilde)

Betydeligt økonomisk støtte til ombygning af scenevogn fra Roskilde Festival, til et tiny house.

Roma Project, Budapest, Hungary

Roma Project, Budapest, Hungary. Global Transformation.

Her støtter Decorativa et kristent projekt blandt romaerne i Budapest. Her arbejder Ungarns største NGO blandt romaerne, og dagligt uddeler de ca. 6.500 måltider mad og foretager 3.000 hjemmebesøg blandt romaerne. Til at klare denne store opgave støtter Decorativa med et beløb, der svarer til, at én person kan blive uddannet til at arbejde blandt romaerne – herunder socialt og kirkeligt arbejde.

For arbejdet er ikke kun socialt. Det er meningen, at projektet ønsker at etablere nye kirker for Romaerne. Det er et arbejde, som foregår blandt samfundets absolut laveste klasse, og ved at gribe ind her forventes en omvæltning, som vil kunne mærkes i hele det Ungarnske samfund.

Konkret støtter Decorativa;
Decorativa donerer et beløb tilsvarende at én person kan blive uddannet til at arbejde blandt romaerne – herunder socialt og kirkeligt arbejde.

Smørum Petangklub

Smørum Petangklub.
Decorativa har støttet denne klub økonomisk gennem de sidste 7-8 år og vi har flere gange deltaget i deres årlige sommerfest, hvor der naturligvis spilles petang hele dagen.

Konkret støtter Decorativa;
Decorativa yder økonomisk støtte.

Ring nu - +45 71 99 28 08