Decortativa

Ramper / varme i ramper / skrid sikring af ramper / betonrenovering på ramper

Ramper er parkeringshusets ”dørmåtte” og skal derfor gives en særskilt opmærksomhed. Ramper – både udendørs og indendørs – er ofte et overset område i et parkeringshus og det på trods af, at de er udsat for hård belastning. De er ofte parkeringshusets mest trafikerede arealer. Derfor skal man holde godt øje med deres tilstand.

Hurtigt hærdende

Decorativa har opnået stor viden omkring materialer, logistik mm., så vi ofte kan lave ramper uden at lukke dem ned. Vi har udstyret og stor ekspertise.

Søndre Fasanvej

Her har vi renoveret en hel baggård og efterfølgende rampen, som var gået galt med andet belægningssystem. Vi blev tilkaldt, og vi påførte en skridsikker rampebelægning i PMMA, sådan at de ikke behøvede at lukke rampen for kørsel under udførslen.

Specialister i parkeringskældre

Med mere end 300.000 kvadratmeter, af løsninger der holder!

Gammel mønt – Berlingske p-kælder, Jeudan

Arbejdet omfattede rampen inklusiv total betonrenovering, maling og belægning for et større 7 cifret beløb.

I Gammel Mønt parkeringskælder, vi foreslog at udføre rampen med en større og hårdere stentype, dels for at sikre længere holdbarhed og dels for at køre mere snavs af, inden bilerne kommer ind i selve parkeringsanlægget. Det har vist sig at være rigtig godt, da p-kælderen i dag 12 år efter renoveringen fremstår meget flot.

Systemet, som vi opfandt, er nærmest blevet standard i kvalitets p-huse.

EGMONT VARME I UDENDØRS RAMPE

I dette p-hus har vi renoveret over 25.000 m2 igennem 10 år.

Billede 1 før 2 varmeslanger 3 og 4 færdig rampe

Vi udfører ofte dette arbejde om natten, så ramperne ikke lukkes ned.

Tilstrækkelig skridsikkerhed

For at måle tilstrækkelig skridsikkerhed, har vi indkøbt et apparat der måler dette. Vi kan derfor dokumentere korrekt skridsikkerhed i forhold til gældende regler for området.

Danmarks måske førende indenfor
ramer og parkeringskældrer

Flere ramper

Skrid sikring og renovering af ramper er et meget stort punkt hos os, og her er billeder af forskellige ramper, som er udført rundt om i landet.

Bl.a. udført for Jeudan A/S, Egmont Ejendomme A/S, Københavns Lufthavnen A/S, Stanico Ejendomme A/S, Datea A/S, Newsec A/S, Illum A/S, DSV Hovedsæde.

Skal den næste være jeres, kontakt Bent Jerslund bpj@decorativa.dk tlf. 21 73 72 71

Ring nu - +45 71 99 28 08