Måske danmarks førende
indenfor vandsikring

Membraner og belægninger

Decorativa er markedsledende I dette segment med arbejder på mere end 120 p-dæk, mange baggårde, undendørsanlæg, ramper, altaner og svalegange.

Vi er specialister og kan hjælper jer med den rigtige løsning til den rigtige økonomi, baseret på erfaringer fra flere 100.000 m2. Membranerne er 100% vandtætte og revneoverbyggende I forhold til den tyske standard OS10.

Ingen af de andre store leverandører I danmark kan levere dette. Alle vores montører er uddannet og certificeret.

Fordelen med vores systemer er, at de er hurtigtørrende og vi derfor afspærrer området kort.

Vores systemer kan leveres i design
som er banebrydende

Vi giver op til 10 års garanti på produkterne og garanterer op til 10 års garanti for vandgennemtrængning. Vi benytter systemer med en revneoverbyggende effekt på op til 2 mm.
En høj revneoverbyggende effekt er ensbetydende med en høj grad af fleksibilitet, som igen er ensbetydende med høj grad af beskyttelse mod vand. En sådan belægningstype kan klare langt højere belastninger end en ufleksibel membran.

Vi benytter oftest en PMMA-membran, fordi denne membran kan lægges direkte oven på både asfalt og beton.

En innovativ og banebrydende
membranteknologi

Vi går ikke på kompromis

Vand trænger ind alle vegne og det kan være svært at påvise, hvor vandindtrængningen nøjagtigt foregår. Derfor er vi meget omhyggelig med at tætne afløb, nedløbsrør, cykelstativer, elevatorer mm. Alle tilslutninger skal være vandtætnet. Alt skal være tæt.

Betonrenovering

Forud for et godt membranarbejde kræves en god betonrenovering. Mange betonoverflader i parkeringshuse er ubeskyttede og derfor meget sårbare. Det er et faktum, at biler bringer salte med ind i et parkeringshus om vinteren. Salte omdannes til klorider, som forårsager alvorlig korrosion i betonens armering. I parkeringshuse med ufleksibel belægning kan betonen være hårdt medtaget af nedtrængende salt, netop fordi der er valgt en ufleksibel belægningstype, som revner og afskaller.

Vi udfører betonrenovering og anser det for værende en vigtig del af et godt forarbejde. Vigtigt er det at få fjernet al dårlig beton og herefter støbe ny beton. Der kan også være tale om nystøbning af huller og lunker. Eller der kan være behov for at standse rust og/eller for injiceringer. Vores specialviden inden for dette område bevirker, at intet bliver overset.

  • Vi udfører alle former for betonrenovering så som:
    Katodisk beskyttelse
  • Zinkanoder
  • Korrosionsbremsende svumning / mørtel
  • Kulfiberbåndsforstærkning
  • Opsætning af dilatationsfuger – Miguaskinner – eller andre bevægelsesfuger

Vedligehold

Hvis der skulle opstå et behov for en reparation, er det meget bekvemt, at vi anvender hurtighærdende produkter. I praksis betyder det, at vi kan lave en reparation hurtigt, da vi ikke skal vente på hærdninger imellem processens forskellige lag. For kunden betyder det, at vi kun er i vejen for en kort periode.

Ring nu - +45 71 99 28 08