Løsninger med 15 års garanti

Anvendelse af Baggård under Udbedring

Hos Decorativa forstår vi værdien af at minimere nedetid og afbrydelser, når vi påtager os udbedrings- og renoveringsprojekter. Vi ved, at det kan være vigtigt for vores kunder at kunne bruge deres omgivelser, mens vi arbejder på at forbedre dem. Når vi f.eks. arbejder på baggårdsprojekter, stræber vi efter at gøre baggården brugbar, selv mens vores arbejde fortsætter.

Vi tror på at implementere en metodisk og velorganiseret arbejdsproces, der gør det muligt at dele området op i mindre sektioner. Ved at arbejde på en sektion ad gangen, kan resten af baggården fortsat være tilgængelig for beboerne. Dette er ideelt for større baggårde, hvor vores arbejde ikke nødvendigvis behøver at påvirke hele området på en gang.

Vi sørger altid for at sikre de områder, vi arbejder i, for at sikre, at der ikke er nogen risiko for beboerne. Sikkerhedsbarrierer og passende skiltning installeres for at skelne mellem arbejdszonerne og de områder, der er sikre og åbne for brug.

Vores team er trænet til at opretholde et rent og ryddeligt arbejdsområde. Vi fjerner dagligt byggemateriale og affald for at minimere gene for beboerne og sikre, at baggården forbliver et attraktivt og indbydende sted, selv under udbedringsprocessen.

Vi koordinerer også med beboere og ejendomsadministratorer for at sikre, at vores arbejdstid passer ind i den normale rutine for de mennesker, der bruger baggården. På den måde kan vi minimere forstyrrelserne på de tidspunkter, hvor baggården mest sandsynligt vil blive brugt.

Hos Decorativa går vi den ekstra mil for at sikre, at vores kunders liv kan fortsætte så normalt som muligt, mens vi arbejder på at forbedre og forny deres omgivelser. Vi er stolte af vores evne til at balancere kvalitetsarbejde med bekvemmelighed og minimale forstyrrelser.

Ring nu - +45 71 99 28 08