Design og indretning af p-huse

Design af p-huse giver brandingværdi til virksomheden og øger brugervenligheden af p-huset

  • Tiltalende førstehåndsindtryk er vigtigt for både brugeren og udbyderen, da dette kan have vital betydning for, hvorvidt brugeren vælger at komme igen.
  • Farver og belysning spiller en stor rolle for mange brugere, idet et lyst område skaber større velvære og tryghed.
  • Markering, skiltning NYE DESIGNS gør det lettere at færdes i området.

Et p-hus er indgangsportalen til en bygning

Skal dine medarbejdere, dine kunder møde en grå betonbygning med rust i loftet, afskallede vægge og vandpytter i gulvet ...
... eller skal dit p-hus udstråle sikkerhed, kvalitet, velvære, Så hvorfor lade dem møde en kold, uinspirerende, grå betonbygning.
Pænere huse
Gladere brugere
Bedre indtjening for ejeren.

Handicap , familieparkering
- alt i nyt brugervenlig design

Velvære og energi

Kunder og medarbejdere er fundamentet for enhver succes. Så inspirer dem, glæd dem, fyld dem med energi. Lad dem mærke, at de er velkomne, lige fra de triller ind.

Way-finding

Yderligere er det at kunne finde rundt i et p-hus mange steder en udfordring. Decorativa kan gøre det lettere med designforslag til indretning af p-huse. Det skal være sikkert og rart at færdes i et parkeringsareal. Vi lægger vægt på korte og tydelige adgangsveje.

Sikkerhed

Ved optimering og opgradering af et p-hus opnås større trafiksikkerhed med sikre gangarealer og hastighedsdæmpere. 
Det handler om at tydeliggøre færdselen i p-husets forskellige arealer. Man må ikke være i tvivl.

Designelementer

Behovet for og omfanget af forskelligartede parkeringsmuligheder. Et parkeringsareal skal kunne rumme alle, så derfor er specielle parkeringsbåse til handicappladser, familiepladser, el-biler-pladser og motorcykelpladser alle forskellige former for tilpasning til kundesegmentet i pågældende parkeringsareal.

Grafiske forslag – med udgangspunkt i virksomhedskultur og specialønsker kan et p-hus gives et unikt og tilpasset udtryk til netop én bestemt bygning. Selv et p-hus kan gøres til et spændende sted at være.

Tydelig skiltning/ikoner – med let forståeligt indhold og ikoner skal trafikken gøres så sikker som muligt. Det skal være let at finde tilbage til sin bil.

Lyskilder og lysdesign – der arbejdes meget på at forbedre lysforhold i parkeringshuse. Dels at gøre det mere lyst og venligt, og dels med at spare på el-regningen fx i form af LED-belysning og lyscensorer.

Kontakt os

Ét telefonopkald +45320501 – én mail bpj@decorativa.dk – én samlet løsning

10 års garanti

Som en af Danmarks førende giver vi som nogle af de eneste 10 års garanti.