Fuglebækvej 1-3 samt 2-4, 5.800 kvm p-kælder, hvor klager fra lejere var dagligdags begivenheder. Nu er der stille.

Som erhvervsdrivende er det slet ikke sjovt at skulle forvente vand i ens lokale efter et regnskyl. Se med her, hvordan det blev stoppet. Bygherrer: Jeudan, Stanico og Newsec/Dades.

Igennem længere tid havde bygherrerne fået henvendelser fra deres lejere, som kæmpede med vandpytter, våde vægge og stolper, fugtige varer mm. Dette var forventelig efter regnskyl og i længden uholdbar for lejerne, der havde deres varelager neden under det utætte parkeringsdæk.

I første omgang drejede det sig om adressen Fuglebækvej 2-4, som blev drevet af Newsec/Dades. Dette arbejde påbegyndtes i 2014 og var til stor tilfredshed for lejerne, som nu igen kunne begynde at drive en mere normal forretning i stedet for at skulle bruge tid og kræfter på at redde deres varer, kontakte deres udlejer, kontakte forsikringen og rydde op efter et regnskyl. Det blev en stor lettelse for dem.

Genboen, som er Fuglebækvej 1-3, så hvilken forandring belægnings- og vandtætningsarbejdet havde betydet for deres genboer. De pressede derfor på over for deres udlejer, som her var Jeudan og Stanico, om at foretage en lignende renovering af deres parkeringsdæk. Jeudan indvilligede i at rette op på forholdene. Derfor blev det på denne adresse kun den ene halvdel af parkeringsdækket, som fik foretaget en renovering. Dette skete i efteråret 2017. Sommeren 2019 fulgte Stanico trop, så hele dette dæk nu også er renoveret og vandtæt.

Begge dæk blev renoveret og vandtætnet med materialer fra Triflex, hvis materialer sagtens kan udlægges ovenpå eksisterende asfalt. Hermed kunne Decorativa spare kunderne for en betragtelig sum, da der ikke først skulle bruges penge på at bryde asfalt op, deponering af optaget asfalt og efterfølgende støbe nyt beton.

UDFORDRINGEN

  • Utæt asfaltdæk
  • Mange lunker
  • Mange revner
  • Ufleksibel asfaltbelægning
  • At genere ejendommens erhversdrivende mindst muligt under udførsel
Image
Image

PROCESSEN

  • Opfyldning af lunker
  • Opskæring af mange revner i asfalten
  • Vores belægning blev lagt direkte oven på asfalten
  • Vandsikring af de opskårne revner
  • Betonrenovering
Image
Image

FORANDRINGEN

Image
Image
Call Now ButtonRing nu - +45 71 99 28 08