Selvom før- og efterbilleder kan være svære at sætte op over for hinanden, så kig alligevel med her og dyk ned i en forvandling. Berlingske p-kælder havde stået urørt hen i mange år og trængte hårdt til en praktisk og kosmetisk opgradering. P-kælderen fremstod som støvet, beskidt og utiltalende. Da Decorativa var inde for at se på p-kælderen, var vi godt klar over, at der ville være tale om en stor mundfuld. Især mht. betonen, som mange steder var så medtaget, at der måtte foretages gennemgribende betonrenovering. Når man var færdig ét sted, dukkede der nye dårlige steder op.

Dette kunne ikke ses på forhånd. Derfor medførte det nogle ekstraregninger – en udskrivning, som Decorativa normalt helst undgår. Men nu så mange år senere har det vist sig at være et godt valg at få foretaget så omfattende en betonrenovering. P-kælderen fremstår stadig i virkelig god stand.

UDFORDRINGEN

 • Masser af huller i gulvet
 • Dryp ovenfra med syreholdigt væske
 • At lave en trafikplan, mens renovering pågik
 • At få to kældre til at fungere som én parkeringskælder
 • At skjule et meget rørbelagt loft
Image
Image

PROCESSEN

 • Omfattende betonrenovering
 • Injiceringer
 • Rampe
 • Mange stolper
 • Malerarbejder af stolper, vægge og loft
Image
Image

FORANDRINGEN

 • Lyst design
 • Ensartet gulv
 • Effektiv rampe
 • Let at finde rundt
Image
Image
Ring nu - +45 71 99 28 08