Andelsboligforeningen AB Kornerupsgaard, Roskilde: for første gang i mange år med tæt TRIFLEX-membranbelægning og dermed tæt p-kælder.

I Roskilde ligger en meget veldrevet andelsforening med et parkeringsområde og hyggekrog i gården på ca. i alt ca. 1.500 kvm. En smørrebrødsforretning holder også til her. Decorativa blev kontaktet af bestyrelsen, fordi man havde problemer med vand i p-kælderen. Man havde tidligere fået lagt en Sika Cardeck Elastic   og derefter noget fra BASF. Men de havde brug for noget mere revneoverbyggende og så en kontaktede de Decorativa.

Selvom vi ved, at vi kan tilbyde en 100% tæt løsning, er det aldrig særlig rart at skulle påføre nogen en yderlig omkostning – også selv om vi jo ved, at det vil gavne i længden. Ville andelsforeningen kunne få tillid til os og vores belægningstype? Ville de være parate til at forsøge sig med endnu en belægningstype? Ville de være villige til at skulle betale mere for denne belægningstype?

Denne opgave lå lige til højrebenet.

UDFORDRINGEN

  • at overbevise bestyrelsen om fordelene ved TRIFLEX – nemlig 100% vandtæt, – lang holdbarhed, – hurtige hærdningstider, hvilket forkorter udlægningsprocesserne, – en høj revneoverbyggende effekt, – at membranen er indbygget i selve belægningstypen og befinder sig altså ikke et eller andet sted længere ned i konstruktionen, hvor det kan være svært (umulig) at spore en lækage.
  • at indkorporere en aftale om årligt tilsyn og udbedring af eventuelle opståede skader. Dette skulle i sidste ende give tryghed til kunden.
  • at finde det nøjagtige sted for vandnedtrængningen.
  • at gøre en skeptisk kunde glad.
Image

PROCESSEN

  • at udføre mange reparationer langs parkeringsområdets kanter/soklen.
  • at inddække alle bygningsdelene med TRIFLEX, så vandet ikke ville kunne trænge ind nogen steder.
  • at udføre betonrenovering i kælderen
  • at udføre betonrenovering oppe på dækket
Image

FORANDRINGEN

  • meget flotte kanter og sokler hele vejen rundt på dækket.
  • en flot gård, der passer til andelforerningens høje standarder.
Image
Ring nu - +45 71 99 28 08